Stoel Cuba II
De klassieker in het Jardin assortiment. Een stapelbare tuinstoel, ideaal voor kleine tuinen en balkons. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.
Stoel Venetia
Deze stevige tuinstoel is ideaal voor kleine balkons. Door zijn vormgeving heeft de Venetia de perfecte zit. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.
Stoel Bonaire
Deze stoel heeft een meer gesloten rug dan de Venetia. De combinatie van mat en hoogglans finish zorgt voor een eigentijdse look. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.
Stoel Santorini
Strak vormgegeven en stapelbare stoel, perfect te combineren met de Jardin tafels. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.
Stoel Corsica
De Corsica is een inklapbare stoel waardoor deze makkelijk op te bergen is. De rugleuning heeft drie standen. Verkrijgbaar in Blauw, Graphite en Cappuccino.
Stoel Corfu
In vergelijking met de Corsica heeft de Corfu een lagere rugleuning, waardoor de stoel compacter wordt. Ook deze stoel is verstelbaar. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.
Ligstoel Athena
De ligstoel van Jardin. Ideaal om te zonnen in je eigen tuin. Daarnaast is deze ligstoel makkelijk verrijdbaar. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Graphite en Cappuccino.