Jardin Netherlands BV,

(onderdeel van Keter Group) is op zoek naar een:

Onderhoudsmonteur Technische Dienst (1FTE)

Wie zijn wij?
Keter is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van productie en verkoop van kunststof huishoud en tuin consumentenproducten. Met een focus op innovatie door consumenteninzichten, biedt Keter een indrukwekkende reeks van meubilair, opbergoplossingen en ander verpakkingsmateriaal. Elk product is zorgvuldig ontworpen waarbij duurzaamheid, design en functionaliteit met elkaar worden gecombineerd.

Jardin Netherlands is onderdeel van de Keter Group. Keter Group heeft wereldwijd ± 20 productielocaties en 2 distributiecentra verdeeld over 9 landen. Op dit moment verkopen we aan meer dan 100 landen over de hele wereld.

Met een wereldwijde productie en wereldwijde sales ondersteuning, is Keter in staat flexibele logistieke oplossingen, snellere doorlooptijden en betere respons te bieden. Dit alles heeft geleid tot een jaarlijkse omzet van meer dan $ 1 miljard. Keter Group distribueert wereldwijd aan 25.000 retailers, waarbij deze retailers bijna allemaal in de top 250 wereldwijd staan. Daarnaast bestaan veel van deze klantrelaties al langer dan 25 jaar.

Voor onze productielocatie in Rijen, waar wij tuinmeubelen produceren, zijn we op zoek naar Onderhoudsmonteur Technische Dienst.

Doel van de functie:

   Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor reparatie, onderhoud en de installatie van productie- en fabrieksapparatuur. Je inspecteert de apparatuur op goed functioneren en voert preventieve onderhoudstaken uit op basis van de fabrieksspecificaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van diagnoses bij disfunctioneren van de apparatuur en repareer je deze, voer je aanpassingen aan het systeem uit en zoek je naar oplossingen wanneer nodig.

Werkzaamheden:

   • Onderhoud van het machinepark;
   • Oplossen van storingen op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied binnen een geavanceerd machinepark dat bestaat uit spuitgietmachines, robots en daarmee verbonden randapparatuur;
   • Het ondersteunen van productiepersoneel m.b.t. het juiste en veilig gebruik van machines/apparatuur;
   • Algehele samenwerking met de rest van organisatie.

Functie eisen:

   • Afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
   • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productieomgeving;
   • Kennis van PLC systemen eventueel aangevuld met cursussen hydrauliek en pneumatiek;
   • Kennis van ABB robots is een duidelijke pré;
   • Een flexibele instelling i.v.m. wachtdiensten/weekendwerk.

Persoonlijke eigenschappen:
Oog voor detail, kwaliteitsgericht, flexibel, initiatiefrijk, samenwerken, hands-on.

Wij bieden
Spreekt bovenstaand profiel jou aan? Reageer dan nu! Wij bieden een functie waarin jij je als technicus verder kan ontwikkelen.

Reageren op deze vacature:
Stuur je motivatiebrief inclusief uitgebreid CV naar hr.nl@keter.com of per post naar:

JARDIN Netherlands BV
T.a.v. de afdeling Human Resources
Ericssonstraat 17
5121 MK Rijen.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ronald Boon (Head Technics) tel.nr. 0161-228319.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Upload je CV
Upload Motivatiebrief