Jardin Netherlands BV,

(onderdeel van Keter Group) is op zoek naar een:

Operational purchaser cushions (1FTE)

Wie zijn wij?
Keter is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van productie en verkoop van kunststof huishoud en tuin consumentenproducten. Met een focus op innovatie door consumenteninzichten, biedt Keter een indrukwekkende reeks van meubilair, opbergoplossingen en ander verpakkingsmateriaal. Elk product is zorgvuldig ontworpen waarbij duurzaamheid, design en functionaliteit met elkaar worden gecombineerd.

Jardin Netherlands is onderdeel van de Keter Group. Keter Group heeft wereldwijd ± 20 productielocaties en 2 distributiecentra verdeeld over 9 landen. Op dit moment verkopen we aan meer dan 100 landen over de hele wereld.

Met een wereldwijde productie en wereldwijde sales ondersteuning, is Keter in staat flexibele logistieke oplossingen, snellere doorlooptijden en betere respons te bieden. Dit alles heeft geleid tot een jaarlijkse omzet van meer dan $ 1 miljard. Keter Group distribueert wereldwijd aan 25.000 retailers, waarbij deze retailers bijna allemaal in de top 250 wereldwijd staan. Daarnaast bestaan veel van deze klantrelaties al langer dan 25 jaar.

Voor onze productielocatie in Rijen, waar wij tuinmeubelen produceren, zijn we op zoek naar een Operational Purchaser Cushions.

Wat ga je doen?
In deze functie plaats je inkooporders voor de kussens, zodat producten tijdig worden geproduceerd en tegelijkertijd service op maximaal niveau wordt geboden aan de klant. Je zorgt ervoor dat het kussen orderproces zo efficiënt mogelijk verloopt en je organiseert daarnaast kwaliteitscontroles op de kussens.

Voor deze functie is het van belang dat je proactief aan de slag gaat, goed kunt organiseren, accuraat en flexibel bent. Je bent (positief) kritisch ten opzichte van jezelf, de processen en de organisatie. Daarnaast ben je inventief en servicegericht wanneer kussens niet leverbaar zijn of klanten extra willen bestellen.

Je takenpakket omvat:

       • Uitvoeren van alle kussen- inkooporders;
       • Uitvoeren van leveringen en de bijbehorende opvolging hiervan;
       • Organiseren van sample leveringen;
       • Tijdig signaleren van voorraadproblemen;
       • Controleren van kussen voorraad door o.a. wekelijks een stock check uit te voeren;
       • Aanleveren van informatie aan Customer Operations/ Sales/ Logistiek m.b.t voorraad, levertijden en prijzen;
       • Opvolgen van het proces in SAP en het signaleren van noodzakelijke verbeteringen;
       • Opvolgen van klachten die betrekking hebben op kussens;
       • Controleren van de vrachttarieven op kussenleveringen en deze registreren in SAP;

Wat breng jij mee?
Je hebt een afgeronde opleiding richting logistiek en je hebt HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je 1-3 jaar werkervaring in de logistiek, waarbij ervaring met inkoop en voorraad een duidelijke pré zijn.

Daarnaast ben je een enthousiaste en sterke persoonlijkheid met de nodige flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurigheid en een tomeloze inzet. Je kan goed organiseren, bent communicatief vaardig, zelfstandig en je bent stressbestendig.

Wij bieden:
Een leuke en uitdagende functie, bij een vooruitstrevende organisatie waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd en ruimte is voor ontwikkeling van je talent inclusief een marktconform salaris.

Reageren op deze vacature:
Stuur je motivatiebrief inclusief uitgebreid CV naar hr.nl@keter.com of per post naar:

JARDIN Netherlands BV
T.a.v. de afdeling Human Resources
Ericssonstraat 17
5121 MK Rijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Upload je CV
Upload Motivatiebrief