Jardin Netherlands BV,

(onderdeel van Keter Group) is op zoek naar een:

Shiftmanager (1FTE)

Wie zijn wij?
Keter is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van productie en verkoop van kunststof huishoud en tuin consumentenproducten. Met een focus op innovatie door consumenteninzichten, biedt Keter een indrukwekkende reeks van meubilair, opbergoplossingen en ander verpakkingsmateriaal. Elk product is zorgvuldig ontworpen waarbij duurzaamheid, design en functionaliteit met elkaar worden gecombineerd.

Jardin Netherlands is onderdeel van de Keter Group. Keter Group heeft wereldwijd ± 20 productielocaties en 2 distributiecentra verdeeld over 9 landen. Op dit moment verkopen we aan meer dan 100 landen over de hele wereld.

Met een wereldwijde productie en wereldwijde sales ondersteuning, is Keter in staat flexibele logistieke oplossingen, snellere doorlooptijden en betere respons te bieden. Dit alles heeft geleid tot een jaarlijkse omzet van meer dan $ 1 miljard. Keter Group distribueert wereldwijd aan 25.000 retailers, waarbij deze retailers bijna allemaal in de top 250 wereldwijd staan. Daarnaast bestaan veel van deze klantrelaties al langer dan 25 jaar.

Voor onze productielocatie in Rijen, waar we tuinmeubelen produceren, zijn we op zoek naar een Shiftmanager.

De Shiftmanager heeft een belangrijke rol in ons productieproces en is samen met nog drie collega Shiftmanagers verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen productie. Als Shiftmanager fungeer je als spin in het web. Het voornaamste doel is het behalen van de gestelde productienormen binnen de ploegen. Dit alles in een sfeer waarin samenwerking, oog voor kwaliteit en continu verbeteren vanzelfsprekend zijn.

Wij zoeken
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een productieomgeving en stressbestendig is. Jardin is een multiculturele organisatie waarin respect voor elkaar hoog in het vaandel staat.

Ervaring met spuitgieten is een duidelijke pre, maar geen vereiste. Belangrijker vinden wij een brede ervaring als leidinggevende en coach. Je bent gewend te werken met verbetermethodes zoals LEAN en 5S, met als doel het creëren van een veilige en kwalitatief goede werkomgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met computers
  • Een afgeronde relevante MBO+ opleiding
  • Competenties als: proactief, analytisch, overtuigingskracht, situationeel leiderschap en ondernemerschap.

Wij bieden
Een leuke en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en een marktconforme set arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Het betreft een fulltime functie waarin gewerkt wordt in een ploegenrooster (afhankelijk van het seizoen zal worden gewerkt in een 3 ploegendienst of het dan geldende piekrooster).

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief en uitgebreid CV naar hr@jardin.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Upload je CV
Upload Motivatiebrief