Jardin Netherlands BV,

(onderdeel van Keter Group) is op zoek naar een:

Stock controller (1FTE)

Wie zijn wij?
Keter is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van productie en verkoop van kunststof huishoud en tuin consumentenproducten. Met een focus op innovatie door consumenteninzichten, biedt Keter een indrukwekkende reeks van meubilair, opbergoplossingen en ander verpakkingsmateriaal. Elk product is zorgvuldig ontworpen waarbij duurzaamheid, design en functionaliteit met elkaar worden gecombineerd.

Jardin Netherlands is onderdeel van de Keter Group. Keter Group heeft wereldwijd ± 20 productielocaties en 2 distributiecentra verdeeld over 9 landen. Op dit moment verkopen we aan meer dan 100 landen over de hele wereld.

Met een wereldwijde productie en wereldwijde sales ondersteuning, is Keter in staat flexibele logistieke oplossingen, snellere doorlooptijden en betere respons te bieden. Dit alles heeft geleid tot een jaarlijkse omzet van meer dan $ 1 miljard. Keter Group distribueert wereldwijd aan 25.000 retailers, waarbij deze retailers bijna allemaal in de top 250 wereldwijd staan. Daarnaast bestaan veel van deze klantrelaties al langer dan 25 jaar.

Voor onze productielocatie in Rijen, waar wij tuinmeubelen produceren, zijn we op zoek naar een Stock Controller.

Als Stock Controller ben je verantwoordelijk voor een een goed voorraadbeheer van onze eindproducten. De voorraden houd je niet alleen bij in SAP maar je loopt ook in het magazijn om fysiek te voorraden te controleren.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse cyclecount van de voorraad eindproducten in zowel ons interne magazijn als in de externe magazijnen. Je stapt hiervoor op de hef- of reachtruck om na te gaan of de gegevens in SAP ook daadwerkelijk op voorraad staan. Je controleert de kwaliteit, blokkeert voorraad als deze niet aan de kwaliteitseisen voldoet en waarborgt dat de geblokkeerde voorraad wordt hersteld.

Je bent servicegericht en informeert de chauffeurs waar ze moeten zijn, je stelt de exportdocumenten op en je verwerkt alle boekingen adequaat en correct in het systeem. Daarnaast stel je de stock-rapportages op en analyseer je de resultaten en stelt verbeteringen voor.

Vanwege je ervaring met voorraadbeheer in combinatie met je inzicht in logistieke processen ben je een kei in het optimaliseren van het proces. Voor deze functie is het van belang dat je zelfstandig en proactief aan de slag gaat, goed kunt organiseren, accuraat en flexibel bent. Je bent stressbestendig en (positief) kritisch ten opzichte van jezelf, de processen en de organisatie.

Je takenpakket omvat:

     • Wekelijkse cyclecount van de eindproducten, controleren, blokkeren en/of vrijgeven van voorraden,
     • Afwijkingen van leveringen intern doorgeven en opvolging monitoren,
     • Proces beheersing en het proces verder optimaliseren,
     • Waarborgen van de servicegraad zoals afgesproken in de SLA en de benodigde informatie verschaffen aan collega’s en andere afdelingen,
     • Verwerken van de binnenboekingen en beheren van het creditnota systeem,
     • Operationele werkzaamheden verrichten aan de exportbalie,
     • Opstellen, beheren en analyseren van stock-rapportages en daarbij verbetervoorstellen doen.

Wat breng jij mee?
Een afgeronde MBO-opleiding richting logistiek aangevuld met enkele jaren werkervaring in de logistiek met kennis van voorraad en logistieke processen.
Of je bent een starter en hebt zojuist je HBO-opleiding richting logistiek afgerond.

Daarnaast een enthousiaste sterke persoonlijkheid met de nodige flexibiliteit en een tomeloze inzet. Je kan goed organiseren, bent communicatief vaardig, zelfstandig en bent stressbestendig.

Wij bieden:
Een leuke en uitdagende functie, bij een vooruitstrevende  organisatie waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd er ruimte is voor ontwikkeling van je talent inclusief een marktconform salaris.

Reageren op deze vacature:
Stuur je motivatiebrief inclusief uitgebreid CV naar hr.nl@keter.com of per post naar:

JARDIN Netherlands BV
T.a.v. de afdeling Human Resources
Ericssonstraat 17
5121 MK Rijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Upload je CV
Upload Motivatiebrief